Storytelling prin video sustine dezvoltarea comunicarii si conectarea cu publicul.
Storytelling prin video inseamna un alt mod de transmitere a informatiei si a emotiei. La doar un buton distanta de pe mobil, afacerea ta, produsul tau sunt…live&video, in interactiune directa cu clientul Ce si cum comunici cu acesta pentru a-l determina sa te urmeze, sa ramana cu produsul tau? Aceasta este provocarea.
Arta de a povesti inseamna azi storytelling prin video.
Tehnologia de azi are ca efect reinventarea. Domeniile profesionale, carierele, specialistii, pentru toata lumea acest update este o necesitate. Comunicarea trece de la categoria soft la “fundamental” skill.
Reinventarea aduce, intr-o versiune noua si arta de a povesti. Azi, in conexiune cu noile tehnologii, mediile de transmisiune si comunicare, storytelling prin video devine strategia de a transmite valorile brandului si de a consolida relatia cu clientul. Specialistul din media, comunicare, PR, marketing, HR, vanzari, advertising trece, la randul lui, in mod organic prin acest proces de reinventare.
Storytelling prin video inseamna dezvoltarea comunicarii ca “fundamental” skill.
In acest context, profesionistul din diferite industrii devine el insusi un storyteller. Misiune nu prea usoara, daca tinem cont ca foarte mult timp accentul s-a pus pe dezvoltarea de hard skills. Si iata cum noile tehnologii ne sustin si ne provoaca la o dezvoltare personala, la o activare a skillurilor esentiale pentru dezvoltarea profesionala.
Storytelling prin video inseamna dezvoltarea comunicarii ca “fundamental” skill. De ce? Pentru ca indiferent ca el este live sau ca este filmat apoi montat, fie ca este difuzat pe televiziunea clasica sau on line, pe facebook, you tube, Instagram principalul obiectiv al acestui video este conectarea cu publicul.
Storytelling prin video este despre performanta in comunicare.
Storytelling prin video nu poate exista fara principala resursa: camera de filmare. Iar pentru specialistul din media, comunicare, PR, marketing, HR, vanzari, advertising, a fi in fata camerei video este o normalitate, pentru care trebuie sa se antreneze, intelegand din interior, ce inseamna acest proces.
- A fi in fata camerei de filmare nu este despre tine, ci este despre businessul tau, produsul tau, compania ta, brand.
- A fi in fata camerei video este despre conectarea cu publicul, cu consumatorul targetat.
- A fi in fata camerei de filmare inseamna sa-ti construiesti si sa-ti pregatesti prezenta centrata pe aceste doua directii.
- A fi in fata camerei de filmare nu este despre perfectiune.
- A fi in fata camerei de filmare este despre performanta in comunicare.
Cum ajungi in inima acestui proces?
Participa si tu la media trainingul Camera Confidence for Marketers organizat de Institutul de Marketing si dezvolta “fundamental” skill: comunicarea.
Intra pe Media Skills Training si afla mai multe.
Vizioneaza si teaserul cursului.
Ne vedem pe 21 martie la Palatul Noblesse!