De ce Antoaneta?

Aplica principiul Strategia este Putere pentru o  dezvoltare personala de succes

#Comunicarea autentica inseamna sa iti dezvolti #Potentialul

Nu te nasti leader. Dar poti sa ajungi leader, construind propria personalitate, treapta cu treapta. Drumul spre leadership incepe cu …tine.
Pentru a transforma mansarda intr-un spatiu super modern,  trebuie sa te concentrezi intai de toate pe fundatia cladirii. Fii propriul tau leader de succes. Incepe acum sa lucrezi la planul tau pentru  o dezvoltare personala de succes.

 

 

Elementele care alcatuiesc kit-ul in design si strategie pentru  dezvoltare personala de succes.

Sunt Antoaneta Banu si ma bucur ca esti aici! Inainte de a afla mai mult despre munca mea, vreau sa-ti notezi, chiar si pe un servetel, urmatoarele:

 provocari,  strategie,  management,   comunicare,  alegeri personale,

Ce faci cu ele mai departe? Ei, uite de aici incepem sa ne cunoastem. Si avem mult timp la dispozitie. Dar un brief nu strica. Sunt doar cateva dintre elementele care alcatuiesc kit-ul  in  design si strategie de dezvoltare personala de succes. Cum am ajuns aici? Povestea aceasta o vei afla din Blogul meu si din cursul de LEADING SELF. 

 

Tot acest joc intre provocare si adevar s-a transformat intr-un accelerator de idei pentru dezvoltare personala.

Ador provocarile. Da, azi am ajuns sa le iubesc, sa le caut, permanent. A fost o perioada in viata mea cand nimic nu ma speria mai tare, ca o provocare peste care trebuia sa trec. Dar pe masura ce am reusit sa le depasesc, una cate una, am inceput sa simt “ ca pot”.

Certitudinea “gleznelor puternice” m-a ajutat sa trec la capitolul urmator. Sa nu ma opresc. Sa ma inventez, din nou de la capat, de cate ori pot. Adica sa ma dezvolt. Si am descoperit  ceva in care, pe vremuri nu credeam: puterea gandului.

Tot acest joc intre provocare si adevar s-a transformat intr-un accelerator de idei pentru dezvoltare personala. Apoi, am analizat tot acest tablou al provocarilor prin care am trecut. M-am intrebat:  de ce am gresit ? Si mai ales,  unde?

Care este concluzia?Atunci cand am avut o strategie de pozitionare, de actiune, succesul meu a fost garantat.
Am inteles ca: fara strategie nu poti actiona spre succes.

 

 

Leading SELF pentru #Performanta

Fiecare porneste cu un set de valori in viata. Azi, pentru mine si munca mea, definitorii sunt:

  1. Creativitatea
  2. Cunoasterea
  3. Inovatia
  4. Flexibilitatea

Sunt peste 15 ani de profesie in jurnalism si comunicare. Adica, sunt peste 15 ani de lucru intensiv cu oamenii, cu emotiile lor, cu stiluri de comunicare  diferite, fiecare cu temperamentul sau. Si sunt anii in care am invatat sa dezvolt permanent setul de valori personale.
 Despre mine, te invit sa citesti  mai mult aici!