Dialoguri despre Putere-editia 24 martie 2018

Media-Show  Invitata: Loredana Preda, CEO Noblesse Group

Putere, Management, Provocare, Creativitate, Alegeri, Dialoguri, Leadership

O lista de cuvinte cheie pentru a construi un site, un blog, o campanie in AdWords? Cu siguranta.  Sau cum poti sa folosesti SEO pentru  noul format Conferintele Dialoguri despre Putere, eveniment care a avut loc  pe 24 martie 2018, la Palatul Noblesse.

De ce am folosit SEO in „arhitectura” unui eveniment?  Am realizat lista de cuvinte, dar nu pentru Google, ci pentru cel mai puternic  motor de cautare: CREIERUL UMAN.

Putere, Management, Provocare, Creativitate, Alegeri, Dialoguri, Leadership sunt cuvintele cheie din mintea noastra,  pentru ca ele sunt in preocuparile noastre, in discursurile noastre. Sunt cuvintele care dau energie pentru dezvoltarea  personala. Sau, altfel spus, pentru transformarea si evolutia de care avem nevoie, azi, acum, aici!

Editia 2018 -Conferintele Dialoguri despre Putere este despre experiente traite si comunicate direct. Este despre realitati psihologice prin care fiecare poate trece. Este despre #StudiiDeCazLive.

 

Este despre leadership personal!

Cum sa ne alegem leaderii adevarati? Cum stim daca ei sunt cei pe care trebuie sa-i urmam? Intai trebuie  sa stim ce sa facem cu noi insine. Sa exersam permanent leadership-ul personal.

Pe 24 martie in formatul Media Show din Conferintele Dialoguri despre Putere am invitat-o pe Loredana Preda, CEO Noblesse Group. Tema interviului deschis publicului a fost #DesignDeLeadershipPersonal.

Pentru a realiza  proiectul personal, înseamnă a fi tu in rolul principal, in propria viata? A fi pasionat de “provocare” este esential pentru succes? Sunt doar cateva dintre temele #dialogului  purtat cu Loredana Preda, despre leadership personal.

Va invit sa urmariti intregul interviul, aici!