Termeni si Conditii

Acceptul conditiilor de folosire

antoanetabanu.ro este site de brand fondat, creat, actualizat si adminsitrat de Antoaneta Banu si Star Soft Design.

Folosirea acestui site este gratuita, dar cu  respectarea de catre vizitatori a termenilor  si conditiilor urmatoare.

In calitate de vizitator si utilizator al site-ului antoanetabanu.ro sunteti de acord sa respectati urmatoarele reguli.

1-Regula  respectului si a bunului simt

Comentariile postate de utilizatori si vizitatori pe acest site se pot face doar cu respectarea normelor  bunului simt si a respectului reciproc. In cazul aparitiei unor comentarii injurioase, rasiste sau ofensatoare fata de alte persoane, precum si postarea de linkuri care fac publicitate unor produse sau servicii, administratorii site-ului, Antoaneta Banu si Star Soft Design isi rezerva dreptul de a le sterge.

2 Regula  proprietatii intelectuale

Materialele publicate pe acest site, respectiv, articole/texte, imagini foto si video, eBook, podcast (in cadrul carora nu se fac alte mentionari) sunt realizate de Antoaneta Banu si se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996).

Preluarea de material se poatet face  doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ.Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

3.Dreptul de modificare a regulilor de utilizare a acestui site

Antoaneta Banu isi rezerva dreptul a schimba in orice moment regulile de utilizare a site-ului antoanetabanu.ro, fara anuntarea si instiintarea prealabila a utilizatorilor si vizitatorilor. Antoaneta Banu are dreptul de a stabili reguli suplimentare, noi de utilizare si vizitare a site-ului antoanetabanu.ro, acestea fiind parte din conditiilor generale de folosire a site-ului.

Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Mai multe detalii aflati din pagina Politica de confidentialitate precum si din Politica Cookies.