Strategii de Comunicare eficientă, podcastul despre oameni și comunicare

Strategii de Comunicare eficientă, podcastul despre oameni și comunicare, cu trei nominalizări: la Digital Divas și WEBSTOCK AWARDS

Disponibil pe:

     

Trailer Podcast

Bună,  Aici Antoaneta,

Ești la Strategii de Comunicare eficientă, podcastul despre oameni și comunicare

Am lansat în mai 2020 podcastul, chiar în plin lockdown.  După sănătate, comunicarea a fost prima pe listă, în care  pandemia a lovit puternic. Strategii de Comunicare eficientă este platforma în care mixez informațiile practice, opiniile și ideile valoroase, în articole, interviuri, reportaje, info e-Learning and news, în podcastul profesionist despre COMUNICAREA 360

De ce strategii ?

Eu cred că avem nevoie să conștientizăm și să ne asumăm abordările,  specifice, nuanțate,  analizate și  care să fie cu rezultate,  adică  eficiente. Am creat fiecare episod, exact atunci când am simțit că este nevoie de el și recunoașterea podcastului nu a întârziat să apară. În 2021, podcastul meu  a primit două nominalizări la categoriile Best Podcasts,  la Digital Divas și la WEBSTOCK AWARDS,  iar în 2022 a venit o nouă nominalizare,  la Digital Divas.

Identitate vizuală

Ce legătură există între #caise și un #podcast?

Ce relație este între Fructele Soarelui și Strategii de #Comunicare Eficientă?

Care este combinația  dintre #Caise și #Comunicare?

Răspuns corect: Eu

De când mă știu ador caisele. Proaspete sau uscate, indiferent de cum le găsesc, eu mănânc aceste fructe fabuloase tot timpul anului. Aș mânca orice cu ….caise. Aș face baie în caise. Aș vrea să îmi construiesc o casă în formă de caisă, în culorile caisei. Aș vrea un parfum al meu,  doar cu miresmele caisei.

Legendele spun că zeii din Olimp iubeau caisele și se înfruptau cu nectarul pe care îl obțineau din pulpa fructelor. Impresionați de forma și culoarea lor, persanii spuneau despre #caise  că sunt “fructele soarelui”. În mod organic, noua identitate vizuală a podcastului meu este inspirată dintr-o….. caisă.

Logo-ul podcastului este litera C, pe care am văzut-o ca pe o jumătate de caisă. Sămburele fructului din care se extrage minunatul ulei atât de folosit în industria de frumusețe și cosmetice, este transpus în microfonul podcastului care comunică  esența dialogului.

Cromatica este un mix din culorile pe care soarele le pictează pe coaja unei caise: de la un portocaliu de foc până la un roșu închis, așezat cu grijă, doar din loc în loc. ‘Serviți cu caise”, cum se zice. Cât să vă fac poftă pentru primul episod.

Eu sunt Antoaneta Banu, gazda și creatorul acestui podcast

Am  experiență de 20 de ani de lucrat cu oamenii,  ca jurnalist și ca specialist în comunicare.

Ascultă fiecare episod nou, pe care să-l iei cu tine și să îți fie un instrument util. Abonează-te la podcastul meu și comunicăm pe Facebook, Instagram și Linkedin, pe You Tube dar mai ales pe Site ul meu antoanetabanu.ro.

Iți mulțumesc pentru că ai ales să asculți podcastul Strategii de Comunicare eficientă. Nu rata viitorul episod and Keep communication H.O.T. : honest, open and two-way.

Să dăm PLAY!

SEZONUL 2

Episodul 3: Autocunoașterea: Oglinzile noastre despre ceea ce noi nu știm-Sabina Strugariu, psiholog și psihoterapeut

Episodul 2: În jobul de părinte, viața bate filmul-Corina Neagu, HR Specialist, Mentor, Coach, Fondator DARE

Episodul 1: Când ego-ul crește ca o febră, smerenia este keywordul vieții- Maria Trepcea, New Business Director, Agenția Pastel. Continuă pe Blog

SEZONUL 1

Episodul 10: Newscast:Afacerile sunt cea mai de încredere sursă de informații

Episodul 9: Cum te vindeci de burnout folosind comunicarea ca terapie.Continuă pe Blog

Episodul 8: Care este noul mindset în bătălia pentru social sharing?Continuă pe Blog

Episodul 7: Despre „paradoxul adversității” și ce faci când viața te pune la încercare.Continuă pe Blog

Episodul 6: Cum convingi un angel investor în competiția de pitching. Continuă pe Blog

Episodul 5: Strategic Intelligence si Managementul Crizelor. Continuă pe Blog

Episodul 4: Cum construim comunicarea în criza de încredere? “Falimentul informațional ” și ecosistemul de comunicare.Continuă pe Blog

Episodul 3: Disrupting influencer marketing:Communication&Trends.Continuă pe Blog

Episodul 2: Cum sa faci schimbarea in cariera chiar in vremuri incerte. Continuă pe Blog

Episodul 1: Strategii de Comunicare eficientă, Personal Vision Statement. Continuă pe Blog