SPECIAL

Vacanta exotica 2019: Goa-India este accesibila acum si pentru romani

 

 

Descopera vacanta exotica 2019: GOA, destinatia all seasons

 

 

Goa Tourism Development Corporation a organizat in Romania, la Bucuresti pe 10 iunie,  o sesiune speciala de prezentare a regiunii Goa. Participanții au aflat informatii despre  principalele servicii si produse pe care  Goa le ofera turistilor pentru vacanta exotica 2019. Am avut onoarea sa fiu moderatorul acestui eveniment. Asa ca dau share catorva tips&tricks despre Goa.

 

 

Oficialii indieni ii incurajeaza pe romani sa viziteze Goa.

 

De 15 ani, Goa Tourism Development Corporation organizeaza sesiuni de prezentare in toata lumea, cu  scopul de a arata,  ca Goa este o destinatie de vacanta accesibila, pe tot parcursul anului.
Oficialii indieni – Ganesh Teli, Assistant Director, Goa Tourism & Bharat Chodankar, Manager, Goa Tourism Development Corporation au venit la Bucuresti pentru o sesiune interactiva de Q&A.

Cei doi i-au incurajat pe romani sa aleaga Goa, ca locatia pentru vacanta exotica 2019,  prezentand avantajele pe care le poate oferi aceasta destinatie minunata. Indiferent de anotimpul in care vrei sa iti petreci vacanta exotica 2019, Goa este un teritoriu al contrastelor uimitoare. Goa este  locul unde se înregistrează cel mai mare numar de influente culturale intalnite intr-un spatiu geografic de aproximativ 3700 km2.

 

 

 

 

Festivaluri indiene si braziliene intre Marea Arabiei si munti Sahyadri

 

Colonizata de portughezi in secolul al XVI-lea, regiunea poarta amprenta istoriei umanitati. Aici, descoperi locuinte vechi de peste 30.000 de ani, dar si case si biserici portugheze  de peste 300 de ani. Langa ele, se dezvaluie lumii templele indiene, insotite de traditia hindusa.

 

 

Nici un alt loc de pe pamant nu permite ca in vacanta exotica 2019, sa descoperi atatea lumi intr-un singur loc, in decursul a câteva ore. Marginit de Marea Arabiei in Vest si impunătorii munti Sahyadri in Est, peisajul din Goa se ridica de la nivelul marii si atinge 1022 altitudine. O serie de rauri serpuitoare traversează regiunea si contribuie la conturarea frumusetii sale naturale.

 

 

Acest mix cultural   se reflecta in oameni, obiceiuri, traditii si in gastronomia din regiune. Daca alegeti Goa pentru vacanta exotica 2019, aici va delectati cu bucataria specific indiana dar si cu gastronomia internationala. Puteti participa la  unele dintre cele mai vechi si importante  festivaluri indiene, dar  si la cele cu  puternice influente braziliene.

 

 

 

 

 

Turistii din Romania se bucura de multe beneficii in Goa.

 

Ce inseamna sa iti petreci vacanta exotica 2019, pe una din plajele de aici? Raspunsul este simplu.  Goa este detinatoarea a 15, dintre cele 25 de plaje ale Indiei.

 

In cadrul evenimentului de la Bucuresti, Goa Tourism a prezentat plajele si locatiile din regiune. Focusul a fost pe noile oferte si servicii din Goa:  tururi in balonul cu aer cald, zborurile cu parapantele motorizate, tururi cu biciclete electrice pentru a descoperi bogatiile locului, croaziere si scufundari.

 

Conform declaratiilor celor doi oficiali, turistii din Romania care aleg Goa pentru vacanta exotica 2019,  au numeroase beneficii.  Inca de anul trecut, Romania a fost pusa  pe lista celor 150 de tari ce pot obține E-Visa, permis de conducere valid si o buna conectivitate a zborurilor.

 

Nu mai sta pe ganduri. Goa te asteapta in orice anotimp. Depinde doar de tine.

 

Nu uita sa te abonezi la #NEWSLETTERUL antoanetabanu.ro Doar intr-un simplu, CLICK, AICI!