#Despre Antoaneta

#Creative Communication Trainer&Leadership personal

 

Antoaneta Banu este trainer acreditat ANC, moderator in diferite evenimente de business, realizand propriile conferinte si seminarii.

 

Long life learning  este principiul Antoanetei.

Cu o experienta de peste 15 ani de jurnalist tv si de 10 ani in consultanta si coordonare in comunicare, Antoaneta sustine azi propriile cursuri si workshopuri in calitate de  #creative communication trainer&leadership personal.

 

Antoaneta a absolvit Univeristatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica si a urmat cursurile SNSPA (Master, Comunicare si Relatii Publice). Long life learning  este principiul pe care si-a construit si dezvoltat permanent cariera.

 

Sistemul sau  de valori umane si profesionale inseamna: #comunicare100%,  #creativitate, #adaptabilitate, #inovare si antrenament continuu pentru a nu ramane in zona de confort.

 

Antoaneta a realizat emisiuni si interviuri cu leaderi din domeniul financiar-bancar, politic, economic, cultural, cu personalitati din societatea civila.  A colaborat cu Realitatea Media-Money Channel, Prima TV, Televiziunea Nationala, Canal 33 TV, Europa Fm, Radio Fun.

 

 

Managementul Creativ al Provocarilor

In 2015, Antoaneta a lansat propriul proiect editorial, in  publicatia  Business Woman Magazine, unde  a realizat  seria de interviuri “Dialoguri despre Putere”( print si online). In anul 2016  a dezvoltat acest proiect in Conferintele “Dialoguri despre Putere”-Antreprenor pentru comunitate”, editie dedicata antreprenoriatului social.  In editia din 24 martie  2018, a venit cu un nou concept pentru Conferintele ‚Dialoguri despre Putere”.

 

Dedicat leadershipului personal si  mixand  media si workshopul, formatul  „Managementul Creativ al Provocarilor” s-a concentrat pe deblocarea potentialul ascuns al oamenilor, prin  descoperirea si activarea propriilor resurse.

Un intensiv centrat pe  cultura schimbarii in viata personala si profesionala, concept nou inseamna si  cel al studiilor de caz live, al experientelor comunicate direct.

 

Alege  cursul sau workshopul de care ai nevoie pentru tine, echipa, organizatie si business.  Afla cum poti lucra cu Antoaneta.