#LEARNABILITY#PODCAST

Pitch Podcast: În curând un nou episod despre burnout și reinventare.

În cel mai nou episod din #podcastul Strategii de #Comunicare eficientă!

Cum pot să folosesc burnoutul pentru a construi Noul Eu?  Invitat: Radu Leca, psihologul care “ construiește oameni” 

 

TEASER PODCAST: VIDEO #SHORTS

 

 

 

Pentru 15% dintre oamenii care trec prin burnout, acesta reprezintă o reinventare. Pentru restul, reprezintă o piatră de hotar și nu se mai refac total. De ce?  Este foarte important modul în care tu ești clădit. Dacă psiho-emoțional ești puternic și un pic…..nepăsător vei ieși din burnout și te vei reinventa. Dar dacă te-ai născut slab, atunci ești slab permanent. Deși vrei să pari puternic, învățând niște chestii pe de rost și doar zâmbind, burnoutul va intra în viața ta. Iar tu vei fi mai slab decât ai fost până atunci.-Radu Leca

 

Cel mai nou sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs și publicat la finalul lunii noiembrie arată că anul 2021a fost mai greu decât 2020, atât din punct de vedere personal și emoțional pentru 42%, cât și profesional 38%. Nevoiți să lucreze de acasă o perioadă lungă de timp, aproape jumătate,47% dintre participanții la sondaj  nu au reuşit să echilibreze viaţa personală cu volumul de muncă și cred că au suferit sau suferă de burnout, spre deosebire de anul trecut, când procentul angajaților care au admis că au trecut prin boala epuizării profesionale a fost sub 30%.

În acest episod, radu răspunde cu onestitatea la cele mai profunde întrebări despre burnout și oferă cele mai simple soluții cum să ieși din burnout și să te reinventezi.

 

Care sunt principalele teme ?

Când știu că sunt “lost in burnout”?

Suntem toți predispuși la burnout sau există o predispoziție genetică ?

Cu câte âte tipuri de  burnout purem să ne confruntăm?

Comunicarea:terapie și recuperare.

 

Unde poți asculta podcastul?

Abonează-te la canalul meu de YouTube!

 

Abonează-te și ascultă podcastul meu pe Spotify!

 

Ascultă și pe Google Podcasts și Apple Podcast!

 

 

Te aștept la un episod-terapie!